1.Se desprind piciorusele ciupercilor apoi se curata palariutele de pielita,se spala sub jet de apa rece,se scurg bine si se dau cu un praf de sare si piper
2.se amesteca crema de branza cu cascavalul ras,mararul tocat fin(eu nu am avut!),se condimenteaza si apoi cu acest amestec se umplu ciupercile si apoi se unesc cate doua,indepartand surplusul de crema si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute
Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina,apoi prin ou batut si in final,prin pemet.
3.Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins,pana cand se rumenesc frumos pe toate partile.Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin ,se indeparteaza scobitorile.Se servesc pe platouri decorate cu salata verde.Sunt un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii