1.Se desprind piciorusele ciupercilor apoi se curata palariutele de pielita,se spala sub jet de apa rece,se scurg bine si se dau cu un praf de sare si piper
2.se amesteca crema de branza cu cascavalul ras,mararul tocat fin(eu nu am avut!),se condimenteaza si apoi cu acest amestec se umplu ciupercile si apoi se unesc cate doua,indepartand surplusul de crema si se prind cu o scobitoare trecuta prin ambele palariute
Se trece fiecare pereche de ciuperci prin faina,apoi prin ou batut si in final,prin pemet.
3.Se prajesc ciupercile umplute intr-o tigaie cu ulei incins,pana cand se rumenesc frumos pe toate partile.Se scot pe servetele absorbante si cand se racesc putin ,se indeparteaza scobitorile.Se servesc pe platouri decorate cu salata verde.Sunt un aperitiv deosebit de gustos si aspectuos.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii