Se curata bine ciupercile cu o carpa umeda, pastrandu-se doar palariile. Se incinge uleiul si se prajesc intregi, impreuna cu usturoiul, intorcandu-le mereu, pana ce au absorbit tot uleiul. Se adauga zeama de lamaie, sucul de mere, foaia de dafin si tarhonul, se sareaza, se pipereaza si se dau in cateva clocote circa 5 minute. Apoi se lasa sa se raceasca (in zeama), se indeparteaza foaia de dafin si se presara cu patrunjel verde tocat. Inainte de a le servi - ca aperitiv sau garnitura - se lasa sa se scurga.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii