Cu o seara inainte pregatim sosul de otet.Intr-un bidonas adaugam otetul de mere,uleiul de masline extra virgin,cateii de usturoi pisati marnunt,sare si putin piper negru macinat.Se amesteca totul bine si se pune la pastrat intr-un loc intunecat si uscat.Pregatim ciupercile spalandu-le bine,sau curatandu-le de coaja.Se elimina cotoarele si se aseaza pe placa incinsa in prealabil cu gura in sus.Se presara putina sare si incepem sa le stropim cu sosul de otet ,ajutandu-ne de capacul bidonului de plastic pe care il gaurim.Le lasam cu acest sos pana devin crocante pe cealalta parte iar pe partea cu sos rezulta moi. Se intorc pe ambele parti.Se servesc ca aperitiv.Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii