Ciupercile se curata si se spala.
Palarioarele ciupercilor se aseaza in tava.
Coditele si cascavalul se toaca marunt, se amesteca cu condimentele si uleiul.
Se umple fiecare ciuperca cu amestecul de mai sus. Se adauga printre ciuperci usturoiul taiat feliute subtiri.
Se stropesc cu putin ulei si, daca aveti prin casa, putin vin alb.
Se dau la cuptor pentru 20-30 minute la foc potrivit.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii