Pot spune ca am avut o copilarie frumoasa,cu mancaruri specific romanesti,pregatite cu iscusinta si mult suflet de bunica.Duminica ramane in mintea mea drept ziua in care se servea friptura.Indiferent ca era de porc,pasare sau vita,ca era la cuptor,la gratar,intotdeauna gustul era desavarsit.Pentru ca incerc sa pastrez aceasta traditie si in familia mea nou intemeiata,am cumparat niste ciuperci pentru a le pregati ca si garnitura,dar pofta a fost prea mare si nu am mai putut astepta pana a doua zi........
Ciupercile se curata.Usturoiul se taie marunt si se amesteca cu untul,patrunjelul,piciorusele ciupercilor(tocate cubulete),piper.
Asezam ciupercile intr-o tava si le dam pe fiecare in parte cu sare si adaugam in fiecare cate o lingura de compozitie.Se introduc in cuptor si se lasa aproximativ 30 minute.
Pofta buna!!!!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii