Ciuperci feliate cu mozzarella topita si cimbru

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 maini mari de ciperci, taiate felii foarte subtiri
  • 2 bucati mozzarellasau scamorza de cite 150 g, taiate cubulete
  • frunze de la un fir de cimbru proaspat
  • sare marina
  • piper negru proaspat macinat
  • ulei de masline extravirgin

Mod de preparare

Se pregateste un platou mare rezistent la caldura, se aseaza pe el ciupercile, intr-un singur strat. Se presera deasupra bucatile de brinza si frunzele de cimbru.Se condimenteaza cu sare si piper, se toarna ulei de masline si se pune platoul sub gratarul din cuptor.Se lasa sa strea citeva minute , verificind des, pina cind brinza se topeste, devine aurie si formeaza bule. Se serveste cu paine cu coaja crocanta.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise