Se incalzeste cuptorul la 200ºC.Se spala ciupecile si se lasa sa se scurga bine de apa. Se aranjaza intr-o tava pt cuptor si se condimenteaza cu sare, piper si praf de usturoi. Se topeste untul,se adauga peste ciuperci, dupa care se adauga pezmetul pe toata suprafata. Se da la cuptor pt 15-20 min. Se servesc ca si garnitura la piept de pui la gratar, carne de porc sau orice alt tip de carne; sau pur si simplu. Sper sa va placa! POFTA BUNA!!!
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii