Taiteii se fierb in apa clocotita cu sare. Se scurg si se spala de amidon. Ciupercile se curata, se spala bine in mai multe randuri de apa rece, se taie felii, se inabuse in grasime. Se adauga taiteii fierti, bulionul, sisare dupa gust, se amesteca usor si se lasa la inabusit. in loc de taitei se pot folosi macaroane, spaghete, melcisori. Se consuma cu cascaval sau branza si piper deasupra.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii