Ciupercile se spala, se inlatura piciorusele. Se sareaza, se dau cu piper. Se pun intr-o tava termorezistenta, se adauga sucul de rosii, se mai poate dauga sare si piper, se varsa uleiul, apoi se baga in cuptor, unde va sta cca 30 de minute.
Intre timp, spaghetele se fierb al dente. Cand au expirat cele 30 de minute, se adauga spaghetele peste ciuperci si se mai tin cateva minute in cuptor, dar nu mult. Ca sa nu riscati ca nu se fac, tineti ciupercile in cuptor pana ce se fac, apoi, cu ceva timp inainte de servire, adaugati spaghetele.
Inainte de servire, se adauga verdeata proaspata, tocata.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii