Se spala ciupercile, se curata si se taie in patru, daca sunt potrivit de mari, iar daca sunt mici se taie in 2. Se pun intr-o tigaie incinsa si se lasa pe foc pana nu mai au deloc zeama( aceasta scurgandu-se de cate ori este nevoie). Se adauga sosul facut din smantana, faina, apa, pasta de ardei si sare si se lasa la foc inca 10 minute. Se adauga rozmarinul aproape de final iar dupa ce s-a stins focul se adauga patrunjelul tocat marunt.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii