Toci ceapa mărunt și o pui la călit cu puțin ulei, tai ciupercuțele cubulețe, nici prea mari, nici prea mici, si le adaugi peste ceapă, adaugi 1-2pahare de apă, lași să scadă, iar după ce s-au pătruns bine, adăugăm smântâna, sarea, piperul și usturoiul, la alegere puteti pune condimentele care vă plac, mai lăsăm să fiarbă puțin și cu smântâna, iar la final adăugăm pătrunjel.
Poftă mare!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii