Curatam ciupercile de coaja, le separam de codite si le spalam bine. Le punem la scurs intr-o strecuratoare de plastic. Cand s-au scurs le taiam in 3-4, iar coditele in 2 si le punem la prajit intr-un vas acoperit. Mestecam din cand in cand, si cand sunt prajite adaugam smantana amestecata cu faina si sarea, dand focul la mic. Mestecam sa nu se prinda de vas si cand a prins consistenta inchidem si adaugam patrunjelul.
Se serveste calda.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii