Calesti o ceapa in ulei, cureti ciupercile, le speli si le toci, apoi le calesti impreuna cu ceapa. Atentie, ciupercile lasa foarte multa apa. Dupa ce s-au inmuiat putin, adaugi apa, lasi sa fiarba, adaugi sare, piper, usturoi tocat marunt 3-4 catei de usturoi (dupa gust). Spre final amesteci 2 linguri de faina cu apa si pui peste ciuperci si la urma de tot smantana dupa care stingi focul.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii