Ciupercile si prazul se curata, se spala, si se taie in bucati mai mici si se pun la calit ( intai ciupercile apoi prazul). Din uleiul ramas se prepara un sos cu o lingura de faina, bulion, ceapa taiata marunt si condimente. Se stinge cu supa sau apa calda si se adauga ciupercile si prazul. Dupa ce se potriveste gustul de sare, se pun maslinele (oparite si spalate in mai multe ape reci) si se lasa la fiert circa 50 de minute. Se adauga vinul.
Mancarea de ciuperci cu praz si masline se poate servi si rece.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii