Se curata ciupercile , se scot si cotoarele care se taie cubulete.Se indeparteaza si lamelele maronii din palariuta ciupercilor.
O ceapa se toaca marunt , se caleste in putin ulei, apoi se adauga cotoarele, se condimenteaza si se lasa sa se prajeasca putin. Se sparge peste ele un ou, se invarte de citeva ori si se adauga verdeata tocata. Cu aceasta compozitie se umplu ciupercutele iar deasupra se aseaza feliutele de mozzarela taiate.Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt.
Se introduce tava in cuptorul dinainte incalzit, pina se topeste branza.
Ciupercutele se pot servi reci sau calde...

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii