Ceapa taiata marunt se caleste in ulei cca.4-5 minute,cu o jumatate de lingurita de sare,la foc mic,pana cand scade apa ce o lasa si devine lucioasa,se adauga apoi ciupercile,sucul de rosii si un varf de cutit de piper,lasandu-le sa fiarba la foc mic,acoperite cc. 30-40 minute,adaugand din cand in cand cate putina apa pana ce ciupercile se inmoaie.Cand ciupercile sunt fierte,sosul scazut numai cat sa le cuprinda si uleiul s-a ales la suprafata,se adauga mararul si se sareaza dupa gust.Se poate adauga preferential si cateva picaturi de zeama de lamaie.
Se servesc reci ca felul 1
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii