Dupa ce s-au curatat, ciupercile se fierb acoperite, circa 30 minute, in 1/4 l apa clocotita, impreuna cu o lingurita rasa de sare, o foaie de dafin, 50 ml vin alb sec, pina cind se moaie bine, apoi se scurg de apa in strecuratoare, unde se lasa sa se raceasca. Maioneza obisnuita se amesteca cu smintina, potrivindu-se gustul ca sare, acreala si mustar, ca sa fie mai picanta. Pentru aroma, se adauga frunze de marar si patrunjel taiate marunt si, facultativ, putina ceapa rasa fin, apoi se amesteca cu ciupercile bine scurse. Salata se asaza pe platou si se orneaza cu masline si gogosari, sau se presara numai cu patrunjel taiat marunt.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii