Ciupercile se spala si se pun la fiert in apa clocotita cu putina sare pt 10 sau 15 minute. Dupa ce s-au fiert se scurg de apa, se lasa sa se raceasca, se taie bucatele mici, se pun deoparte pana se prepara maioneza. La prepararea maionezei, folositi metoda rapida. Intrun vas de plastic inalt, puneti 300 ml ulei, spargeti 1 ou, adaugati 2 lingurite de mustar, sare dupa gust, 2 lingurite de otet si mixati cu ajutorul mixerului vertical. Aveti grija sa cuprindeti oul in cupa pasatorului. Mixati cam 2 minute si maioneza e gata.
Adaugati ciupercile taiate peste maioneaza, razuiti ceapa pe razatoarea cu gauri mici, apoi puneti si patrunjelul taiat marunt, potriviti de sare daca mai e nevoie. Aperitivul e gata de servit, pe felii de paine sau franzeluta bagheta, decorat cu cateva frunzulite de ceapa verde maruntite.
Mai multe retete gasiti pe blogul: http://dulcesarat.blogspot.com/
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii