Se spala ciupercile in mai multe ape si se aseaza pe salatiera.
Separat se face o maioneza din galbenusul crud,frecat cu o lingurita de mustar si ulei, care se subtiaza cu o lingura de smintina. Maioneza se rastoarna peste ciuperci, se amesteca usor cu o furculita, ridicind de jos in sus, pentru ca omogenizarea sa se faca fara a se rupe ciupercile, dupa care se pun la rece pe o ora. Se orneaza cupe adinci cu frunze de salata verde, apoi se pun ciupercile,peste care se pun cite o felie subtire de lamiie,si se servesc imediat.
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii