ciuperci cu cartofi in sos de rosii

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • ciuperci(oricate),cartofi,ulei,apa,sare.
  • pentru sos:pasta de rosii,2 foi de dafin,patrunjel,cimbru,sare,delikat.

Mod de preparare

Se iau cipercile se spala si se scot cozile apoi se taie fiecare palarie in rondele dupa ce ati terminat de taiat se pun intr-o tava impreuna cu cartofii taiati rondele ca sa nu se usuce ciupercile turnati o cescuta de apa si jumatate de ceasca de ulei dupa care se pune la cuptor 30 min. dupa aceea se prepara sosul:se pune pasta de rosii in castron dupa ce ati pus pasta de rosii in castron se adauga toate condimentele se amesteca si se pune la ciuperci apoi se mai lasa lacuptor inca 30 de minute si gata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise