Pentru o gustare rapidã sau un fel principal sau chiar garniturã...
* Baconul se pune la prãjit cu putin ulei de mãsline, când se rumeneste se adaugã ceapa si usturoiul tocat.
* Lasã sã îsi schimbe culoarea si pune ciupercile feliate grosier, dovlecelul tãiat cubulete si rosiile decojite tocate si ele.
* Condimenteazã si lasã legumele sã piardã apa; pune un pãhãrel de vin si acoperã.
* Înainte de a lua de pe foc, pune pãtrunjelul tocat .
Serveste imediat, cu pâine prãjitã :)
Poftã mare!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii