Se spala ciupercile, se inlatura cozile si se curata primul invelis. Muschiuletul, cascavalul si legumele se taie cubulete si se amesteca toate la un loc, se adauga sarea si piperul dupa gust.
Se umple fiecare ciuperca in parte cu compozitia rezultata, deasupra se presara curry ( cine vrea). Se unge o tava cu ulei sau unt, se asaza ciupercutele si se da la cuptor cca 25-30 minute la 180 grade. :)
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii