Ciupercile se curata si se spala, se taie felii si se pun intr-o cratita cu ceapa taiata cuburi marunt si uleiul.
Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se adauga vinul alb, sarea si piperul si se acopera iar.
Cand au scazut bine, se adauga verdeata si se ia cratita de pe foc.
Ciupercile se servesc fierbinti, cu mamaliguta.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii