Pregatire:
Rinichii se spala, se taie in doua pe lungime,li se scoate hilul,se pun in apa calduta cu suc de lamaie.
Ceapa se curata si se toaca fin.
Telina se curata si se taie in bucati mari.
Patrunjelul se curata,se spala si se taia in bucati mari.
Faina de grau se pune in 0,400 L de apa sa se desfaca.
Preparare:
Rinichii se lasa o ora in apa sa se albeasca,se scot si se mai clatesc in 2-3 ape.Se transfera intr-o cratita cu telina si patrunjelul.Se pun impreuna la fiert,in doi litri de apa.Dupa fierbere se scot rinichii si se taie in bucati mai mici,iar legumele se trec printr-o sita fina sau pasoar sau se dau pe blender.
Intr-o tigaie se pune uleiul,se incinge si se adauga ceapa.Se lasa pana se face sticloasa,se stinge cu vinul,se adauga bucatile de rinichi si se mai continua 5 minute fierberea cu putina supa.Restul se supa se amesteca cu faina si smantana,apoi se incorporeaza in sosul cu rinichi.Se lasa sa fiarba la foc mic,cu frunza de dafin si condimentat cu sarea si piperul alb.
Cand scade si capata consistenta unei smantani,este gata.Se serveste cald cu mamaliguta.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii