In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate.
In cratita cu ulei, se pun aripioarele curatate, taiate si spalate; dupa ce s-au rumenit, se scot pe o farfurie; in uleiul ramas, se pune ceapa taiata marunt, usturoiul de asemenea, ciupercile bine spalate si taiate daca sunt mari; dupa ce a scazut apa din ele, se adauga vinul, aripioarele,1 cana cu apa, putina sare si se lasa la fiert incet, 30 minute.
Dupa acest timp, intr-un bol se amesteca faina cu smantana, apoi incet se adauga peste carne si se amesteca usor.
Dupa ce s-a ingrosat, se potriveste de gust si se opreste focul; se serveste asa cum numai moldovenii o fac, cu mamaliguta.
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii