Pipotele se curata bine si se pun la fiert impreuna cu pieptul de pui in cca 1200ml de apa (sa ramana 1l de supa) si un praf de sare. Se ia spuma si din momentul in care incepe sa fiarba se lasa 20-25min la foc mediu.Se scoate totul pe o farfurie,se lasa la racit si se taie in suvite pieptul de pui. Intr-o cratita se pune suficient ulei la incins,(sa acopere fundul) se pune faina si se amesteca cu o lingura de lemn pana devine o pasta(2-3min). Se adauga treptat supa de pui amestecata cu zeama de la ciuperci si se omogenizeaza totul cu un tel (ca sa nu se faca cocoloase)la foc mic cca 5min. Se pun ciupercile si se fierbe 10min. Se pun pipotele si puiul si se mai lasa pe foc 10min amestecand continuu. Se adauga delikatul,un praf de piper si se fierbe totul inca 5min.Se serveste cu mamaliguta.Mmmm...
Pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii