Dezosam si taiem bucati mai mici pieptul de pui pe care il punem la prajit impreuna cu ceapa intreaga.
Cand a inceput sa se albeasca carnea, adaugam ciupercile curatate si taiate in bucati mai mari.
Lasam sa se caleasca ciupercile impreuna cu carnea si adaugam daca este nevoie putina apa(ciupercile vor scadea si isi vor lasa destula apa)pana se patrunde bine carnea. Scoatem ceapa si o aruncam si preparam sosul de smantana cu cele 3 linguri de faina. Adaugam sosul peste amestecul de carne cu ciuperci si amestecam usor pentru a nu se forma cocoloase.Condimentam si lasam sa dea in clocot.La sfarsit adaugam mararul proaspat tocat.
Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii