Carnea de pui se spala si se taie. Morcovii, ceapa si telina se curata si se cresteaza. Usturoiul se toaca.
Carnea se fierbe in apa cu sare, se spumeaza, se adauga legumele si se fierb in continuare circa 30 de minute. Apoi supa se strecoara, iar carnea se portioneaza si se mentine la cald.
Fainase dizolva in supa racita, se pune uleiul incalzit impreuna cu usturoiul, se omogenizeaza si se condimenteaza dupa gust.
Se adauga treptat supa incalzita si se fierbe pe foc mic, se pune cub Knorr Gaina, pina se obtine consistenta de ciulama. Pulpele se acopera cu ciulama. Se servesc fierbinti, de preferat cu mamaligulita.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii