Curatam ceapa si o tocam marunt.
Mazarea o scurgem de zeama, o spalam cu apa rece, ciupercile le spalam si le taiem felii.
Intr-o cratita incingem uleiul, innabusim ceapa 2 minute.
Adaugam ciupercile, le lasam 2 minute pe foc, apoi punem apa cat sa le acoperim.
Lasam sa fiarba la foc potrivit si cand ciupercile sunt facute pe jumatate, dam drumul la mazare (fiind de la borcan era fiarta).
Condimentam cu sare si piper, mai adaugam putina apa calda daca este nevoie.
Cand sunt bine fierte legumele si zeama este scazuta suficient, dizolvam faina cu putina apa, ii dam drumul in oala printr-o strecuratoare si amestecam repede sa nu se formeze cocoloase.
Dam focul mediu, lasam sa dea cateva clocote.
Adaugam smantana, usturoiul curatat si tocat marunt, mai lasam pe foc 1 minut.
Luam cratita de pe aragaz, presaram mararul tocat marunt.
Acoperim cu un capac pentru 10 minute, apoi servim.
Sa aveti pofta!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii