Se toaca bine carnea.Orezul se piseaza si se pune la fiert in putina apa clocotita.Se adauga apoi carnea tocata,cu mujdeiul de usturoi strecurat si untul.Se amesteca bine.Pasta obtinuta se infasoara in tifon,in forma de cirnat.Tifonul se leaga la ambele capete si se pune la fiert inabusit,cu putina sare si apa.Se serveste impreuna cu supa rezultata din inabusire. Pofta mare!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii