Pui ciocolata sa se topeasca la bain-marie, speli ciresele, dar nu le scoti nici coditele, nici samburii. Pregatesti un vas cu apa rece in care pui si cuburile de gheta.Treci ciresele prin ciocolata fierbinte si imiediat le scufunzi in apa rece. le scoti pe o planseta si le lasi sa se zvante putin.Apoi le asezi fumos pe un platou. Pentru culoare poti pune in mijlocul platoului si pe margine cateva cirese natur!
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii