Pui ciocolata sa cse topeasca la bain-marie. Speli ciresele,dar nu le scoti nici coditele, nici samburi. Pregatesti un vas cu apa rece in care pui si cuburile de gheata. Treci ciresele prin ciocolata fierbinte si imediat le scufunzi in apa rece. Le scoti pe o planseta si le lasi sa se zvante putin . Apoi le asezi putin pe un platou. Pentru culoare poti pune in mijlocul platoului si pe margine cateva cirese natur!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatIncearca reteta noastra de salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert, cascaval si legume proaspete. Perfecta pentru o masa...
Salata sanatoasa cu piept de pui, ou fiert si legume. Reteta rapida si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii