Se aleg cirese mari,proaspete si cu codita.Se spala si se usuca bine.Ciocolata neagra se rupe in bucati,se adauga doua linguri de smantana si se topeste in bain-marie.Se inmoaie in ciocolata topita fiecare cireasa,dupa care se tavalesc in bombonelele de ciocolata.Se pun pe o tava sau un platou mai mare si se lasa sa se intareasca ciocolata.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii