1.Se spala ciresele cu codita cu tot.
2. Se amesteca faina, berea, uleiul si galbenusurile si se bat pana se obtine un aluat cu basici (cum este cel pentru clatite), la care se adauga albusul batut spuma.
3.Se inmoaie ciresele in aluat, lasand coditele afara si se prajesc in grasimea . Se scurg pe un servet absorbant de bucatariesau si se pudreaza cu zahar vanilat.
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii