1. Se curata aripioarele de pui, se spala si se aseaza intr-o oala. Se acopera cu apa, se adauga o lingurita de sare si se pun la foc. Cand incepe sa se ridice spuma se curata bine si se lasa sa fiarba in continuare.
2. Dupa 15 minute se adauga legumele: fasolea pastai, ceapa, morcovul, patrunjelul si se mai lasa 10 minute. Apoi se adauga restul de legume: cartoful si dovlecelul taiate cubulete si ardeiul taiat marunt. Se mai lasa la fiert 10 minute si se adauga rosiile date pe razatoarea mare.
3. Dupa alte 10 minute adaugam cimbrisorul, zeama de corcoduse, potrivim cu sare, piper si boia si mai lasam 10 minute.
4. La final adaugam leusteanul proaspat tocat marunt.
Este o ciorbita usoara de vara in care se poate adauga, in farfurie, si o lingura de smantana sau iaurt, dupa preferinta si servita cu paine calda.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii