Fasolea se pune la inmuiat de seara si i se schimba apa.
Zarzavatul se curata si se taie marunt. Legumele se spala si se taie marunt. Zarzavatul impreuna cu lafumele se pun intr-o oala , se adauga apa necesara, pasta de ardei, sare si piper si se lasa sa fiarba toate legumele si zarzavatul.
La sfarsit se adauga tarhonul si se mai lasa sa dea doua clocote.
Se serveste cu patrunjel verde tocat marunt, deasupra si cu o ceapa rosie taiata felii, langa...

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii