Ciorbita de porc a la grec

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorbita de porc a la grec

Ingrediente

  • Oase de porc
  • 2 linguri ulei
  • 1 bucatica de telina
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 2 linguri orez
  • patrunjel si ardei gras rosu(eu am avut din congelator)
  • 3 catei de usturoi
  • 2 galbenuse
  • smantana
  • 1 lamaie
  • leustean (congelator)
  • sare

Mod de preparare

SE spumeaza oasele,se fierb

In 2 linguri de ulei si 2 de apa se inabuse legumele

In oala cu oasele se adauga si legumele,se fierb,se incearca carnea,se adauga orezul si se mai fierbe 10 min

In blender se pun cele 2 galbenuse,zeama de lamaie,smantana, bobici de usturoi si un polonic de ciorbica se mixeaza.Amestecul se toarna in ciorbica,se potriveste de sare si se adauga leusteanul(din congelator)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise