Cureţi şi speli legumele şi le tai cubuleţe, conopida o desfaci în bucheţele, iar fasolea o tai bastonaşe. Într-o oală de 4 l, pui apă la fiert cu Delikat Legume după gust.
În ulei căleşti legumele, iar când sunt bine călite, le pui în apa care clocoteşte între timp. Laşi să fiarbă legumele la foc mic, iar când sunt gata, adaugi fideaua şi mai laşi 5 minute, apoi condimentezi, presari verdeaţa şi supa e gata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii