Se pun conservele de fasole intr-o strecuratoare, se trec sub jet de apa rece si se scurg. Se curata legumele, se spala si se toaca nu prea marunt. Se spala si frunzele de patrunjel si leustean. Se toaca cubulete rosiile. Se calesc legumele in ulei cateva minute, apoi se adauga rosiile si se mai lasa pe foc aprox. 10 min. Se pune fasolea scursa impreuna cu sosul de legume intr-o oala, se adauga apa si se pun la fiert. Se sareaza si se pipereaza si se pun si 2 crengute de marar si cimbru care se vor scoate la urma cand este ciorba gata. Se fierbe aproximativ ora si un sfert. Cu un sfert de ora inainte sa fie gata se undeste o ceapa in ulei cu putin bulion si se adauga in ciorba, se pun si pastele si verdeata tocata si se continua fierberea. Dupa ce a-ti stins aragazul lasati ciorbita sa se racoreasca, apoi puneti in farfurii si decorati cu patrunjel tocat. Se serveste cu ardel iute iar prin unele parti ale tarii cu ceapa verde sau uscata,de care aveti. Pofta buna!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii