Ingrediente
Avem nevoie de :, -1 conopida de marime medie, -3-4 morcovi mari, -1 ceapa mica, -2 lingurite Vegeta ( sau Legume Delikat), -2 lingurite bors Delikat cu legume, -1 cutie smantana Nestle( 170gm), -4 linguri ulei de masline, -2 lingurite faina, -1 lingurita de sare, -2 litrii apa fierbinte, -frunza de patrujel
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
19 voturi
Mod de preparare
Morcovii se curata de coaja si se dau pe razatoarea mare.
Se pune intr-o cratita uleiul de masline la incins si se adauga ceapa taiata marunt si morcovul.
Se calesc pana ceapa ia culoare aurie; in acest fel supa va lua culoare de la morcovul calit.
Se adauga apa fierbinte si buchetele de conopida; se adauga sarea si Vegeta; se fierb 20 de minute.
Se adauga apoi borsul si se mai fierbe ciorba inca 5 minute.
La ultimele clocote se adauga frunza de patrunjel.
Se drage cu smantana frecata cu 2 lingurite de faina.
Pofta buna!
constanta proca (Chef de cuisine) , 04 septembrie 2010
Felicitari,este o bunatate !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 februarie 2010
Felicitari draga Mihaela !!!