Se taie zarzavatul cubulete mici,se pune la fiert intr-o oala incapatoare impreuna cu orezul,dupa ce au fiert cam 20 minute se adauga cartoful taiat cubulete,urmeaza rosia taiata cubulete;
Se fierbe totul impreuna,se adauga borsul delikat,sau zeama de bors(cine dispune de bors natural),se da focul mai incet ,se adauga ouale batute bine,cimbru,leusteanul,putin piper,dupa gust
Se serveste calda,dar este ft buna rece,direct din frigider,alaturi de o ceapa rosie!!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii