Ciorbita acra de cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorbita acra de cartofi

Ingrediente

  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • ardei rosu+ardei galben
  • -1 tulpina de telina
  • -3-4 cartofi
  • -2-3 linguri de orez
  • -1-2 rosii
  • -leustean,bors delikat,sare,cimbru,

Mod de preparare

Se taie zarzavatul cubulete mici,se pune la fiert intr-o oala incapatoare impreuna cu orezul,dupa ce au fiert cam 20 minute se adauga cartoful taiat cubulete,urmeaza rosia taiata cubulete;

Se fierbe totul impreuna,se adauga borsul delikat,sau zeama de bors(cine dispune de bors natural),se da focul mai incet ,se adauga ouale batute bine,cimbru,leusteanul,putin piper,dupa gust

Se serveste calda,dar este ft buna rece,direct din frigider,alaturi de o ceapa rosie!!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise