Se toaca marunt ardeiul,morcovul,jumatate din ceapa si se pune la calit.Cartofi se curata de coaja si se taie in 4 sau in 6 depinde cat de mari sau mici se doreste. Cand s-au calit legumele se adauga apa, cartofi si un pumn mic de orez.eu fac intr-o oala de 7 litri pentru cantitatile acestea. Se lasa sa dea in clocot.intre timp se pregateste carnea: se amesteca carnea cu cealalta jumatate de ceapa tocata marunt, oul, orez dupa gust dar nu prea mult altfel se vor farama perisoarele cand se fierb, un pic de bulion, sare si piper. Se amesteca binje carnea iar cand inceapa apa sa fiarba se fac perisoare potrivite si se pun in oala. Se pun la foc potrivit pana se fierbe carnea si orezul. Cand s-au fiert se adauga bulion cam 3 linguri, delikatul si borsul dupa gust. Inainte sa opriti focul adaugati patrunjelul si gata. Pofta buna!
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii