Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt.
Carnea o portionam in cubulete mici pe care le rumenim putin, pe toate partile, in ulei sau unt.
Varza murata o maruntim dupa preferinta.
Dupa ce curatam zarzavatul- doar un morcov- il taiem marunt, doar ceapa si usturoiul le lasam intregi.
Un morcov il dam pe razatoare si il calim in putin ulei ca sa dea o culoare frumoasa supei. Apoi rasturnam morcovul peste carne.
Adaugam varza murata si lasam sa fiarba cam o ora.
Apoi adaugam si celalalte legume, ceapa intreaga si usturoiul trecut prin presa. Punem apa necesara si asezonam, avand grija ca varza este deja sarata.
Dupa ce si legumele sunt fierte batem bine galbenusurile cu smantana si un polonic de ciorba.
Rasturnam liesonul in ciorba si adaugam frunze verzi de cimbru si marar.
Lasam sa dea un clocot, stingem focul si adaugam atata zeama de varza cat ne place sa fie de acrisoara. Presaram patrunjel verde deasupra.
Pofta buna sa aveti !
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii