Se taie carnea de vita in bucati si se puna la fiert intr-o oala cu apa.Cand incepe sa fiarba, se ia spuma de 2 - 3 ori.Se pune sare.Se adauga apoi tot zarzavatul taiat marunt, fasolea tucara taiata bucati si spre sfarsit varza, cartofii si rosiile, sau o lingura de bulion de rosii.Se lasa sa fiarba cat trebuie, fara sa se sfarame zarzavatul.Separat se fierbe 1 l bors si se strecoara in oala in care fierbe zarzavatul.Se adauga frunza de leustean sau de tarhon, de patrunjel si de marar.Se gusta de sare, se potriveste gustul acru, se adauga la nevoie sare de lamaie dizolvata separat in apa.Se lasa sa mai dea cateva clocote.Pentru modul de preparare mai detaliat si alte retete vizitati http://www.retetedeacasa.com
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii