Ingrediente
1 kg carne de porc sau vita, eu am folosit de porc, 100g ceapa, 100g radacina patrunjel, 100g telina, 2 morcovi, 2 cartofi, 300g varza alba, 200g conopida, 50g ardei iute, 200g rosii, 150 gr mazare din conserva, 200 ml bulion, Bors sau otet, 1/2 legatura patrunjel, Leustean, Sare, 3 linguri ulei
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
12 voturi
Mod de preparare
Taiati ceapa, morcovii, radacina de patrunjel si telina cubulete mici. Eu le-am dat la robot. Apoi caliti-le in ulei incins pana se inmoaie ceapa. Se adauga zarzavaturile si o lingurita de sare, peste carne si se fierb 10 minute
Desfaceti conopida, taiati cartofii, ardeiul si varza cubulete. Se adauga in oala plus o lingurita de sare, mai fierbeti 30 de minute sau pana cartofii sunt fierti, dar nu moi.
Adaugati rosiile taiate cubulete, mazarea si bulionul si fierbeti 10 minute. Acriti ciorba cu bors, eu am pus bors magic pentru ca nu am avut altceva si putin otet. Puneti sare, piper si vegeta daca va place. Luati de pe foc si adaugati verdeata proaspat taiata. Serviti cu smantana si ardei iute.