Intr-o cratita se toarna apa si se pune la fiert. Se pregatesc legumele spalte si curatate: morcovii-rondele, ceapa taiata marunt, cartofii-cubulete, radacina de telina data prin razatoare.
Cand apa incepe sa fiarba, adaugati o lingura de sare si legumele. Fierbeti 20-30 minute.
Se adauga orezul la fiert pentru 10-15 minute
Cand legumele si orezul sunt fierte, se aduga pestele pentru maxim 10 minute la foc mic.
Potriviti cu sare, adaugati verdeata, acriti cu bors sau suc de lamaie, stingeti focul. Acoperiti cu un capac cratita si lasati 20-30 minute sa se patrunda
Daca nu se adauga borsul sau sucul de lamaie aveti o supa de peste delicioasa.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii