Se taie varza fideluta,telina se da pe razatoare,morcovul si pastarnacul se taie rondele,ceapa se taie marunt si rosiile bucati mai mici.Se pun la fiert cu putina sare si apa cat este nevoie.Mai tarziu se adauga si o lingura de vegeta dupa gust.Spre final se adauga piper,verdeata tocata si bors acru.Se serveste cu o lingura de smantana.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii