Se spala bine pieptul de pui in mai multe ape si il punem la fiert cu sare. Il lasam sa fiarba pina face spuma iar spuma aceea o eliminam de cat ori apare; dupa scoatem pieptul de pui pe o farfurie si introducem in apa care s-a fiert pieptul, telina, morcovi, ceapa si pastarnacul curatati si bine spalati. Lasam sa fiarba pina cand se inmoaie legumele dupa care le scoatem afara si le lasam sa se raceasca un pic dupa care le pisam bine toate legumele si apoi taiem pieptul de pui cubulete marunte adaugam toate din nou in oala si lasam sa fiarba inca 5-10 minunte.
Apoi luam oala de pe foc si facem compozitia de legare.
Smantana o punem intr-un bol la care adaugam 2 galbenusuri de ou si un ou intreg; usturoiul pisat il adaugam si pe el si amestecam bine pina devine omogen cu un polonic; luam supa din oala si amestecam cu smintina si ouale apoi varsam totul peste, apoi condimentam dupa gust cu sarea piperul si otetul iar in farfurie se adaguga peste leusteanul cu patrrunjelul bine tocat. Pofta buna!

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii