Se spala pieptul de pui si se pune la fiert cu apa impreuna cu morcovul,ardeii,ceapa,sarea se pune de la inceput.
Dupa ce s-a fiert ,strecurati zeama ,lasati pieptul de pui sa se raceasca putin pentru a putea sa-l taiati cubulete(eu il mai rup cu mana fasii),dupa ce ati taiat pieptul de pui il puneti in zeama strecurata si il puneti iar la fiert,puteti pisa cartofii ca pe un piure si ii adaugati in ciorba,morcovul il tocati cubulete mici,adaugandul si pe aceste in ciorba.
Dati focul la flacara mica si mai lasati foarte putin la fiert,amestecati galbenusurie cu smantana separat intr-un vas si apoi luati ciorba cu un polonic si amestecati cu smantana pentru a ajunge toata compozitia la aceiasi temperatura,apoi turnati totul in oala cu ciorba,lasand focul tot la flacara mica,pisati usturoiul si impreuna cu otetul il adaugati in ciorba,tocati patrunjel si adaugati!
Se serveste cu ardei iute,dupa gust puteti adauga smanatana si usturoi
Pofta buna !
Descopera reteta simpla de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Un deliciu ciocolatos, cu o textura moale in...
Reteta de biscuiti crapati cu ciocolata sau chocolate crinkles. Deliciu ciocolatos si usor de preparatKaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii