Se pun la fiert toate ingredientele taiate in bucati mari cu sare si knor. Cand carnea se desprende de pe os, se strecoara supa de carne si legume. Legumele se vor tritura pana se formeaza un piure, carnea separat se separa de oase si se taie in cubilete. Se va amesteca piureul cu restuld e supa, se adauga carnea si se pune din nou la fiert la foc mic.
Smantana se va amesteca cu galbenusurile si cu ouale si se vor turna peste supa, din usturoi se va face un mujdei cu otet si se va adauga la sfarsit impregna cu verdeata.
Se mai fierbe cateva minute la foc mic.
Se serviste cu artei iuti in otet.
Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii